Siste nyheter og meninger.

Peppers valg er en liste over Coles forslag til spisesteder, shopping og andre opplevelser i Jacksonville-omradet og online. Sjekk ut Pepper ‘s Picks na!

14 tanker om «Latest News and Opinion & rdquo;

Jeg sjekket statistikk for en annen klient og la merke til hvor mange bloggen din far. Over 5000 + fra nar du byttet over.

BTW & # 8230; Hvis du noen gang far 2 eller 3 ekstra kompisbilletter til arenafotballaget, ville gutten min elske a ta med seg familien. Han ble hektet nar selskapet han jobber for behandlet alle til et spill i Orlando.

Nar skal du intervjue Mark Frisch fra NASLJacksonville fotballag, er jeg interessert i a hjelpe deg med utviklingen av ungdomsakademi. Ogsa jeg har 13 ars sportsskader og rehab opplevelse. Jeg onsker a v re en del av lagets trenere og trenere.

Sannsynligvis innen neste maned. Hold oye med min Twitter-feed (@ColePepper). Jeg tweet nar jeg har en ny historie eller podcast opp.

Nar Backjacks pa San Juan Ave lukkede for et par ar siden, mistet jeg et uttak for a kjope Blackjack BBQ Saus. Jeg har dyrebar lite av Sweet Blackjacks BBQ Saus i en flaske i kjoleskapet mitt. Hvor kan jeg kjope mer ?

Ikke mer sott, bare sott / varmt.

Samme sporsmal & # 8230;. Hvor kan jeg kjope sausen?

Jeg provde a hente Cole. Han pleide a kunngjore min Jacksonville University Dolphin Games. Takk.

Du har funnet meg! Hvordan har du det, Mike?

Ikke sikker pa om dette virket, men det gjor jeg bra! Jeg bor i Tampa, men jeg har noen sv rt viktige klienter jeg tar til et Jaguars Game etter eget valg denne sesongen, og jeg visste ikke om du fortsatt jobber der pa Game Day. Jeg hapet jeg kunne fa tak i deg, for a introdusere deg til dem. En lokal kjendis a introdusere ville v re fantastisk.

Hva er din e-post?

Du gjorde det pa Travel Channel-nettsiden i dag som en del av sine konkurranser.

Verten David Guas, sammen med gjestdommerne Claire Robinson og Cole Pepper, er i den vakre kystbyen Jacksonville, FL, pa jakt etter en mester pa grillen.

Nyt. Takk igjen for Super Bowl-billettene.

For ikke engang a nevne pa den ukentlige & # 8220; sportoppdateringen & # 8221; Pa grunn av at Florida odela fsu i de super Regionals a gjore det til cws, er det en ganske stor oversikt, tror du ikke? Du brukte mer tid pa a snakke om power boat racing og lenny curry enn du gjorde om en ganske stor lokal / state sports historie. Bra gjort!

Ja, vi lop ut av tiden. Jeg er sikker pa at vi vil gi Florida mye College World Series oppmerksomhet pa mandag!