8 Kule ting om ThinkPad Tablet 2.

Tidligere brukte jeg min nettbrett for enkel surfing og min trofaste ThinkPad-b rbar PC for a fa seriost arbeid gjort. Men siden jeg tok tak i Lenovos nye ThinkPad Tablet 2, endret den hvordan jeg ser pa & mdash; og bruker enhetene mine. Jeg kan fortsatt ikke vikle hodet rundt det faktum at PCen min na er spor, GPS, WLAN, BT og NFC radioer. (Full liste her.)

Med det ut av veien, er her 8 kule ting du kan gjore med ThinkPad Tablet 2:

1. Installer favorittappene dine. Windows app store vokser om dagen. ThinkPad-nettbrettet kjorer Windows 8 Pro, slik at du kan laste ned og installere et tradisjonelt skrivebordsprogram sammen med mobilappene som er tilgjengelige der. Alt du kan kjore pa Windows XP, Vista eller 7, kjores feilfritt pa denne nettbrettet.

2. Lad / synkroniser enhetene dine. Med tablettens USB 2.0-port kan du koble telefoner, MP3-spillere og andre tabletter til a lade dem pa farten. (Hvilken god er denne kraften hvis du ikke kan dele noe.)

3. Kopier fra en pennstasjon. Nar du snakker om den USB-porten, kan du koble til en penn stasjon eller til og med en ekstern harddisk og kopiere filene dine direkte til nettbrettet. Vis enkelt filer fra et digitalkamera uten bruk av en annen PC.

4. Legg til ekstra lagring. Nar du kobler en penn stasjon er enkel, hvis du trenger skjult lagring for tider nar du reiser, kan du legge til opptil 64 GB via et MicroSD-kort. Jeg bruker faktisk et MicroSD-kort for all min musikk og amp; bilder fordi det er sa praktisk.

5. Koble pa farten. ThinkPad-nettbrettet har en SIM-skuff som lar deg enkelt legge til tradlost bredbandskapasitet. Den bruker en vanlig SIM-kort, slik at du ikke ma forklare forskjellige SIM-storrelser til leverandoren i et nytt land.

6. Prosjekt til ekstern skjerm. Tabletten har en mini-HDMI-port som kan brukes til a koble til en HD-projektor, skjerm eller en TV.

7. Skriv dine notater! Bruk den aktive digitaliseringen til a peke pa tankene dine. Kan jeg foresla den utmerkede OneNote MX-appen fra Windows-butikken? Merk opp PDF-dokumenter raskt i din egen handskrift ved hjelp av leserprogrammet, eller kanskje til og med tegne et diagram ved a bruke Paint. Det er en trykkfolsom digitaliseringsenhet som betyr som en vanlig blyant, jo vanskeligere du trykker pa den morkere linjen den trekker ut.

8. Bruk et eksisterende tastatur / mus. Noen ganger kan du fole at tastaturet pa skjermen ikke er nok. Da jeg sparket opp en gammel kopi av Need For Speed, kunne jeg plugge inn mitt eksisterende tastatur / mus og bruke det som jeg har gjort med en PC i mange aldre. Dette gjelder ogsa andre eksterne enheter. Skrivere, skannere, CD / DVD-brennere eller til og med en dum USB-fan, du heter den, den kjorer. Jeg har ventet pa en Android-app for min Nike FuelBand i 8 maneder, na trenger jeg ikke den lenger. Jeg synkroniserer det bare med ThinkPad Tablet 2.